feature-img

Stenläggning av olika slag

Stenläggning är ett brett begrepp som kan inkludera flera olika typer av arbeten. När du kontaktar oss för att få hjälp med stenläggning kan det därför handla om arbetsuppgifter av många olika slag. Det inkluderar anläggning av olika sorters stentrappor. Dessa kan både vara vackra samtidigt som de passar bra in i trädgården där hemma.

Vi kan också erbjuda stenläggning där vi genom att använda en kombination av marksten och plattor kan skapa olika sorters mönster. Vilket mönster och vilken form som ska användas är det helt upp till dig att bestämma. Våra kunders ord är lag, och vi anpassar oss alltid efter vad de har att säga och deras önskemål.

Våra kunder

När det gäller de kunder som vi erbjuder våra tjänster till inkluderar detta både privatpersoner och företag. Vårt enda krav är att du eller ni ska bo eller verka någonstans i Stockholmsområdet. Vi erbjuder med andra ord våra tjänster i alla delar av Stockholm med omnejd, men inte i alla delar av landet.

Omfattningen på det jobb som ska utföras är inte heller något du behöver tänka på eller oroa dig över. Vi tar oss nämligen an arbeten i alla tänkbara olika storlekar och av alla möjliga omfattningar. Det betyder att du kan vända dig till oss för att få hjälp med ett mindre projekt, men också för något betydligt mer omfattande sådant. För oss spelar det inte någon roll, vi finns här för dig oavsett vilket!

feature-img

Du finner oss i Norsborg

Vi är ett företag som är baserat i Norsborg, Stockholm. Som vi tidigare varit inne på vänder vi oss till kunder i alla delar av Stockholm med omnejd, och alltså inte enbart till sådana i just Norsborg!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify