Så kan vi hjälpa till

Nedan ser du exempel på några av de tjänster som vi erbjuder.

img

Stenläggning

Stenläggning är en av de tjänster som är vår stora specialitet. Vi har arbetat med detta under mer än 10 års tid och finns tillgängliga för flera olika kunder runtom i Stockholmsområdet. Vi kan till exempel anlägga stengångar, garageuppfarter, stentrappor av olika slag samt med hjälp av plattor och marksten skapa olika mönster!

img

Val av material

Vi hjälper dig inte bara med själva stenläggningen, utan även med allt arbete runtomkring det hela. Det inkluderar bland annat val av material där vi tillsammans med dig väljer ut markstenar och/eller plattor som ska användas till din stenläggning. Vi hjälper dig att välja ut passande material av högsta kvalitet!

img

Markarbeten

Vi är också ett företag som erbjuder flera olika typer av markarbeten. Det inkluderar både mindre och mer omfattande projekt. Det kan till exempel röra sig om plattsättning, dränering, husgrunder och andra typer av arbeten. Vi har kraftfulla maskiner och relevant kunskap för att kunna förse dig med ett förstklassigt markarbete. Ta kontakt med oss för att få mer information!