feature-img

EnCla Entreprenad AB

Varmt välkommen till oss på EnCla Entreprenad AB! Vi är det rätta företaget för dig som vill ha hjälp med stensättning och andra markrelaterade arbeten. Vi är nämligen experter på detta och har mångårig erfarenhet av att jobba med det. När det kommer till stensättning kan vi hjälpa dig med allt från anläggning av stengångar och stenmurar till stentrappor och garageuppfarter. Du kan känna dig helt lugn i det faktum att vi alltid använder oss av högkvalitativt material, vilken sorts stenläggning det än rör sig om!

Våra markarbeten

I de markarbeten vi på EnCla Entreprenad AB erbjuder ingår det flera olika typer av projekt. Det inkluderar till exempel plattsättning, dränering och läggande av husgrund. Vi kan helt enkelt förse dig med en rad typer av arbeten som håller högsta möjliga kvalitet!

feature-img

Vår adress

Vår adress här på EnCla Entreprenad AB är Krögarvägen 6 i Norsborg, Stockholm. Vi utgår alltså från denna del av Stockholm och erbjuder våra tjänster i alla delar av staden. Du är varmt välkommen till att ta kontakt med oss redan idag. Vi hoppas på att få höra från dig inom kort!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify